![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Tauta! Man te ienāca prātā uzjautāt jūsu domas par to, ka redz ir izteikts tāds vieduoklis, ka latvieši savā mitoloģijā jau visu aizguvuši esot no kaimiņiem - pusi no kaimiņiem somugriem, pusi no slāviem, vēl tam pa virsu pamatīgs krietietības slānis uzgāzts...un ka vispār tādu latviešu nemaz neesot...
MAn gan liekas ka kādam tā apgalvot (ar pirkstu nebakstīšu kam) ir izdevīgi kādu sev savtīgu mērķu labad.... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Ja gribat forshu piemeeru, atstaastiishu, ko man vienaa lekcijaa folkloras pasniedzeeja paveestiija. Ka reiz uz Lauku Aviizi bija atsuutiita suudziibu veestule, ka ir radusiies lauku seetai nopietna probleema. Pie vinjiem agraak naaca nedaudz zalkshi un shie arii labpraat pabaroja vinjus. Bet tagad shie zalkshi ir savairojushies tik daudz, ka nav vairs skaidrs kaa tikt valjaa no vinjiem.
Aviizes rekakcija arii atbildeeja apmulsusi, ka nu taa ir taada gruuta lieta, un vieniigais, kas vinjiem naak praataa ir gaidiit varbuut tie zalkshi aizies. Taatad skataamies, kaada lieliska veeljoprojaam pastaavosha bijiiba pret vienu senu simbolu - zalkti. Ne viena ne otra puse, ne mirkli neapsveera domu par sho dziivnieku izslakteeshanu. Nu vai nav skaisti? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 01:38 |