![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Parocīgākais grāmatu veids? Kādu Tu redzi grāmatu nākotni?
Jauku lasīšanu, Andromeda Šo rakstu rediģēja Andromeda: 09.09.2013 18:51 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Atķeksēju to, kur teikts visiem savs labums jo atbalstu 2 no 3. Ikdienā vispieejamāk un ērtāk ir lasīt izmantojot mobilo internetu kabatas viedajā kapitulā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) grāmatas no papīra man nešķiet ne labākas, ne sliktākas nekādā ziņā, tam tikai ir bonuss smuki izskatīties interjerā.
Audiogrāmatas gan nespēju izturēt, nesakrīt ar manu uztveri, lasīšanas temps par lēnu, nevar izlaist neinteresējošās detaļas, pašķirt atpakaļ piņķerīgi, bieži man arī nepatīk svešas balsis un dažreiz izteiksmes veids ir mākslīgs, uzspēlēts. Manuprāt lielo laika pārbaudi izturēt abi manis iecienītie formāti, visticamāk gan, ka papīra formāts samazināsies apjomā. <aizkadri> Ak un vai, ja es iespamošu vēl vienu atbildi uzreiz pēc otras, man ļaus izlabot gramatiku iepriekšējā postā? Izmēģināšu.Jo laikam no telefona iesūtītam rakstam pēc tam ielogojoties no pc nav redzama edit poga. Tā tam jābūt? Jāā, sapludināšanai slava (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) </aizkadri> Šo rakstu rediģēja zibgaismiņa: 21.10.2013 21:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 02:28 |