![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Kādu dienu apcerot 1. HP grāmatu un tajā ietvertās Roulingas dažādās idejas, nonācu pie tēmas - kas tad skaitās "normāls". Teiksim "normāls" cilvēks. Kā jūs atšķirat "normālos" no "īpašajiem" un "neparastajiem" cilvēkiem? Vai esat sev nodefinējuši kādus kritērijus un pie kuriem paši sevi pieskaitāt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Es neesmu normaala. Man nepatiik iedaliit cilveekus normaalajos un veel kaados cilveekos. Cilveeki katrs ir savaadaaks liidz ar to man tas shkjiet nejeedziigi. Turklaat, ja mees iedalaam cilveekus kategorijaas, tas noziimee, ka mees neveelamies kontakteeties ar kaadu no shiim kategorijaam, vai kontakteeties ar kaadaam vairaak vai mazaak. Bez tam, cilveeki mainaas atverot jaunas durvis un ieraugot jaunus horizontus, pienjem jaunas veertiibas, izmet vecaas, nevar uzlikt uz pieres normaals vai nenormaals.
No cita skata punkta normaals noteikti nebuus seerijveida slepkava. Tad cilveeks ir nenormaals un normaals cilveeks tad buutu cilveeks, kas uzvedas peec sabiedriibaa pienjemtaam normaam. Un atkal, sheit var buut variaacijas un atkaapes. Stiepts jeedziens. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 13:32 |