![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Kādu dienu apcerot 1. HP grāmatu un tajā ietvertās Roulingas dažādās idejas, nonācu pie tēmas - kas tad skaitās "normāls". Teiksim "normāls" cilvēks. Kā jūs atšķirat "normālos" no "īpašajiem" un "neparastajiem" cilvēkiem? Vai esat sev nodefinējuši kādus kritērijus un pie kuriem paši sevi pieskaitāt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Par punktiem un intervāliem es labprāt padiskutētu.
Lūdzu kādu argumentu par labu punktam. Jo man šķiet, ka tas ir intervāls, citādi katrs būtu par sevi, tikai sevi uzskatītu par normālu, un katra sīkākā atšķirība būtu ļoti būtiska. Kas dabā nav novērojams. Suga izmirtu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Otrs, es vārdu "normāls" apskatu no sabiedrības viedokļa, nevis indivīda, jo, protams, tā mēdz gadīties, ka kāds sevi uzskata par vienīgo normālo, tikai citi to, zināms, uzskata par kārtējās nenormālības pazīmi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 19:53 |