![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Kādu dienu apcerot 1. HP grāmatu un tajā ietvertās Roulingas dažādās idejas, nonācu pie tēmas - kas tad skaitās "normāls". Teiksim "normāls" cilvēks. Kā jūs atšķirat "normālos" no "īpašajiem" un "neparastajiem" cilvēkiem? Vai esat sev nodefinējuši kādus kritērijus un pie kuriem paši sevi pieskaitāt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
CITĀTS Tāpēc laikam viskorektāk būtu jautāt, vai "Jūs esat sevi izvēlējušies par savas normālisma sistēmas atskaites punktu?" Nu bet protams, es taču esmu ideāls, tātad visi man līdzīgie ir normāli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja drusku nopietnāk, tad cilvēks neizbēgami visu vērtē attiecībā pret sevi, un tas ir tikai dabiski. Nu, izņemot tos, kas, izcelties gribēdami, sevi postulē kā nenormālus un par visām varītēm cenšas pierādīt, ka viņi tādi ir. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.05.2025 15:42 |