![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Kādu dienu apcerot 1. HP grāmatu un tajā ietvertās Roulingas dažādās idejas, nonācu pie tēmas - kas tad skaitās "normāls". Teiksim "normāls" cilvēks. Kā jūs atšķirat "normālos" no "īpašajiem" un "neparastajiem" cilvēkiem? Vai esat sev nodefinējuši kādus kritērijus un pie kuriem paši sevi pieskaitāt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
He he, Gotiņtēv, cik cilvēku tik viedokļu. Protams, kā tādas pelēkās masas cilvēka nav (mēs jau fiziski esam itin krāsaini un itin spridzīgi pārvietojamies, nevis šļūcam kā bezveidīga dubļu masa) un tāpēc es lietoju attiecīgo salīdzinājumu.
Jo katrs šāds interešu klubiņš mēdz sevi uzskatīt par normālākiem kā citi, un sevišķi tie, kuri tādi augstprātīgāki, mēdz pārējos uzskatīt par garlaicīgiem, neinteresantiem ļaudīm, kuri par vienīgo izdzīvošanas iespēju uzskata pakļaušanos bara instinktam. Jebkurā gadījumā mans secinājums. Normālisma atskaites punktu nav iespējams definēt, jo izdzīvo tikai nenormālie. Tie, kuri mutāciju ceļā pielāgojas pārmaiņām. Normālie, kuri dzīvo kā visi pārējie, agrāk vai vēlāk izmirst vai kļūst nenormāli. He, sanāk nepārtrauktais aplis. Un visbeidzot atbildot uz Hermaines jautājumu: CITĀTS Vai esat sev nodefinējuši kādus kritērijus un pie kuriem paši sevi pieskaitāt? Nē, konkrētus kritērijus es neesmu sev nodefinējusi. Es esmu neparasta. Es pielieku lielas pūles, lai ārpus sava interešu klubiņa pārējiem liktos kaut kas ikdienišķs, neievērojams. Tā ir mana izdzīvošanas stratēģija. Pagaidām sokas labi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 17:48 |