![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
(IMG:http://img408.imageshack.us/img408/1222/postapoc1.jpg)
Soft airsoft brīvdabas lomu spēle. Šī spēle ir sīkvels 2006. gadā Irbenē notikušajai post-apoc spēlei PostCity/SUX/Barības ķēde. Treileris: http://vimeo.com/3424262 Orientējoši spēles datumi 17. - 19. septembris (var mainīties!) - tātad aptuveni pēc mēneša. Sīkāka informācija sekos nākamās nedēļas laikā. Tikmēr droši varat uzdot jebkādus jautājumus. Imidža autors: Ernests Kļaviņš aka Ishmaels Video treileris veidojis: Inx & Co Šo rakstu rediģēja Kamazs: 15.08.2010 16:25 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Tikai vienā no trim video bija precizēta ieroču jaudas klase - man šķiet tie bija ~500 fps (@0.2g) otrajā video, kas ir ~152.4 m.s - t.i., divas reizes vairāk nekā mūsu atļautais maksimums. Arī pārējie šaujamie izskatījās jaudīgi.
Jebkurā gadījumā, man ir plāns svētdien notestēt pāris aizsargbriļļu variantus un nopostēt šeit rezultātus. P.S. Šaut no ļoti tuvas distances (un jo vairāk - sejā!) nav atļauts ne airsoftā, ne SUXā! Šo rakstu rediģēja Kamazs: 26.08.2010 08:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šaut no ļoti tuvas distances (un jo vairāk - sejā!) nav atļauts ne airsoftā, ne SUXā! Wait what? Skaidrs, ka ne sejā, bet ir arī citas ķermeņa daļas. Šaumajam arī tuvcīņā būtu jābūt, ja ne ultimatīvi pārākam par sitamo, tad vismaz konkurēt spējīgam. EDIT: Vai nopērkot ieroča prasmi es varu uzreiz savākt no sava OOG staša ieroci un munīciju, vai man tas ir jāiegūst kaut kā IG? Ja varu savākt no staša, vai ir kādi ierobežojumi? Piemēram vai nopērkot pistoles skillu es varu uzreiz tusēt ar divām pistolēm? Šo rakstu rediģēja Grims: 26.08.2010 14:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 19:06 |