![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
(IMG:http://img408.imageshack.us/img408/1222/postapoc1.jpg)
Soft airsoft brīvdabas lomu spēle. Šī spēle ir sīkvels 2006. gadā Irbenē notikušajai post-apoc spēlei PostCity/SUX/Barības ķēde. Treileris: http://vimeo.com/3424262 Orientējoši spēles datumi 17. - 19. septembris (var mainīties!) - tātad aptuveni pēc mēneša. Sīkāka informācija sekos nākamās nedēļas laikā. Tikmēr droši varat uzdot jebkādus jautājumus. Imidža autors: Ernests Kļaviņš aka Ishmaels Video treileris veidojis: Inx & Co Šo rakstu rediģēja Kamazs: 15.08.2010 16:25 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.09 ![]() |
Tātad...
Esmu noobs... Šādas spēles (pat pa gabalu) nekad neesmu redzējis (kur nu vēl spēlējis)... Bet pēc apraksta spriežot, tas varētu būt jautri un ir radusies vēlme piedalīties... Izlasot diskusiju aptuvens priekšstats radās, bet... (ļoti aptuvens).... Par ieročiem - nu par nažiem/stekiem apmēram skaidrs, bet kur lai es rauju šaujamos? Nez, iztikt bez? Un, ko vispār nozīmē saīsinājums "BB"??? Par mantu glabātuvi - rakstīja, ka var glabāt mašīnā - bet ja nu man mašīnas nav? Kāds pieņems komandā galīgu iesācēju? Pagaidām viss, bet gan jau būs vēl... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.05 Kur: Riga or Mainhardt ![]() |
Tātad... Esmu noobs... Šādas spēles (pat pa gabalu) nekad neesmu redzējis (kur nu vēl spēlējis)... Bet pēc apraksta spriežot, tas varētu būt jautri un ir radusies vēlme piedalīties... Izlasot diskusiju aptuvens priekšstats radās, bet... (ļoti aptuvens).... Par ieročiem - nu par nažiem/stekiem apmēram skaidrs, bet kur lai es rauju šaujamos? Nez, iztikt bez? Un, ko vispār nozīmē saīsinājums "BB"??? Par mantu glabātuvi - rakstīja, ka var glabāt mašīnā - bet ja nu man mašīnas nav? Kāds pieņems komandā galīgu iesācēju? Pagaidām viss, bet gan jau būs vēl... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Math - ja vari, tad piekā šodien starp plkst. 18:00-21:00 Lido - Vērmanīša pagrabā. Tur varēsi sastapt spēles vadītājus un varbūt arī citus spēlētājus. Jebkurā gadījumā, spēli var uzsākt arī kā individuālists un vēlām pievienoties citiem vai arī būt vienkārši vienpatis. Taču noteikti atradīsies arī citi laimes meklētāji, kuriem būs izdevīgi apvienoties ar tevi komandā. Parastos bumbiņu šaujamos var iegādāties jebkurā palielākā rotaļlietu veikalā. Viņi nav izturīgi, bet lēti. Mantas noteikti varēs arī novietot drošā vietā pie spēles vadītājiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 08:09 |