![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
(IMG:http://img408.imageshack.us/img408/1222/postapoc1.jpg)
Soft airsoft brīvdabas lomu spēle. Šī spēle ir sīkvels 2006. gadā Irbenē notikušajai post-apoc spēlei PostCity/SUX/Barības ķēde. Treileris: http://vimeo.com/3424262 Orientējoši spēles datumi 17. - 19. septembris (var mainīties!) - tātad aptuveni pēc mēneša. Sīkāka informācija sekos nākamās nedēļas laikā. Tikmēr droši varat uzdot jebkādus jautājumus. Imidža autors: Ernests Kļaviņš aka Ishmaels Video treileris veidojis: Inx & Co Šo rakstu rediģēja Kamazs: 15.08.2010 16:25 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS("DarkJedi") Kā notiek cilvēku pārmeklēšana? Virtuāla vai reāla? Piemēram ja es esmu apenēs iebāzis un instalējis „locekļa pagarinātāja” čipu, tad saņemot mani gūstā/nogalinot var pretinieks teikt „es tevi pārmeklēju” un man viss jāuzrāda/jāatdod vai arī tomēr fiziski jāpārmeklē un ja neko neatrada, tad pats vainīgs? Es vēlāk precizēšu lūtošanas kārtību un - atgādini - pirms spēles nodemonstrēsim uz kāda, lai visiem būtu skaidrs, bet īsi sakot - lūtošana ir reāla, bet tā, lai izpaliek divdomīgas situācijas ("He touched me..there.."). Būtībā visas ingeim mantas jāglabā vai nu somās (kuras drīkst pārmeklēt), vai virs virsdrēbēm. CITĀTS("DarkJedi") Un vai dažādas kategorijas dzērieni un cigāri/cigaretes skaitās pārtika? Es saprotu, ka man var nolootot konservus ja staipu līdzi, bet vai var nolootot ūdeni, tarhūnu vai sarūgušu miežu suslu (iesala dzēriens jūs izvirtuļi )? Dzeramo nevar lūtot, ēdienu var. Cigaretes nav ēdiens. Cigaretes ir in-geim items, kuram post-apoc pasaulē ir liela vērtība (kā cietumā). To var lūtot. CITĀTS("Kurbads") Kas notiek kad spēlētājs "mirst"? Vai tēls saglabājas vai mirst? VAi kas? Tēls vienmēr ir tas pats un ingeimā jams it kā nekad nemirst, tikai ir ļoti, ļoti savainots - viņam jāsteberē uz SItiju, pie ārsta. Šaudīties, runāt, pacelt itemus, izmantot skillus, iegūt XP etc. jams nevar. Pie ārsta šams atgūst maxHP, bet ar mīnusu - tiek zaudēta visa neieguldītā pieredze, maksimums 100 xp. Tas nozīmē, ka ja tu esi kvestos sakrājis 75 XP, bet vēl neesi tos ieguldījis skillos, tad mirstot tie pazūd. Ja būtu iekrājis 175, tad mirstot paliktu 75. CITĀTS Vai ar "automātu" šaujot pa vienai lodei tas arī skaitās "pistole"? .. jo funkcija jau nemainās Ja tas vizuāli izskatās kā automāts, bet tam konstruktīvi nav automātiskā šaušanas režīma, tad tā ir "šautene", ceturtais līmenis weap skillam. Tiklīdz tam ir kaut teorētiska iespēja šaut kārtām, tas ir automāts. Šo rakstu rediģēja Kamazs: 25.08.2010 13:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 08:33 |