![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.10 ![]() |
Man tā kā ir vēlme iegādāties pāris grāmatas un man ir jautājums vai sekojošās būtu tulkotas Latviešu valodā un kur tās varētu iegādāties. Tās ir:
Do Androids Dream of Electric Sheep? Blade Runner 2: The Edge of Human Blade Runner 3: Replicant Night Blade Runner 4: Eye and Talon Roadside Picnick Dune Dune Messiah Children of Dune God Emperor of Dune Heretics of Dune Chapterhouse Dune |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.10 ![]() |
Skaidrs.
Bet kā ar Blade Runneriem? Tie laikam ar nebūs. Autors ir Phillip ```` ja kas. Tā vien šķiet ka grāmatas pēc kurām balstītas filmas iztulko tikai ja rāda pa kino. Vismaz tā es sapratu ar American Psycho jo ja tā filma nebūtu rādīta pa kinci tad iztulkota tik tiešām nebūtu. Līdzīgi bija ar Star Wars Zāna triloģiju. Lai nu kā jāmēģina kaut kur noraut Roadside Picnick. STALKER bija ģeniāla filma un grāmata man ir obligāti jāizlasa. Šo rakstu rediģēja fishinsoup: 21.02.2010 21:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Lai nu kā jāmēģina kaut kur noraut Roadside Picnick. STALKER bija ģeniāla filma un grāmata man ir obligāti jāizlasa. Filma ABSOLŪTI atšķiras no grāmatas, var pat teikt, ka tie ir 2 pilnīgi dažādi darbi. Imho, grāmata ir DAUDZ labāka (un manuprāt, filma ne tuvu nav ģeniāla). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 08:01 |