![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.09 Kur: Kaut kur starp sapņiem un realitāti. ![]() |
Ko es domāju par Mēnessērdzību?- Tā ir briesmīga slimība, jo tu nezini, kurā brīdī vari kaut izdarīt. Tu apdraudi sevi un citus.
Pati arī kādreiz biju mēnessērdzīga. Pēdējā laikā gan nekas nav atgadījies, bet pirms pāris gadiem es skraidīju apkārt pa māju, rakājos pa visām atvilktnēm un kaut ko meklēju. Ieskrēju mammas istabā un rakājos arī pa viņas atvilktnēm. Viņa man prasa: "Ko tu te dari?" Es atbildēju: "Uz skolu taču plika es iet nevaru!" Vēl es esmu staigājusi pa māju un ņēmusi visiem segas pa nakti nost. Un vienreiz es brālim gāju uzbrukumā ar spuldzīti rokās. Paldies Dievam, tā bija tikai spuldzīte. Bail pat iedomāties ko es varēju sastrādāt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 13:56 |