![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.01.10 ![]() |
Hmmm... Parasti kad esmu slima (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) rādās murgi par to ka nauda nepitiek vai arī tas ir kautkas cits ne naudu ..nu bet tomēr kautkā pietrūkst un man tāds stress un parasti pamostos un kādam ...(mammai..masai u.c.)stāstu ka nepietiek un nuu jā baigais murgojums bet parasti neatceros ka to stāstu sapni pašu gan atceros bet pastāstīt nemāku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ..tikkai vinreiz atceros ka naktī saucu mammu un stāstiju ka murgoju ka kkas nepitiks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Reizēm tā gadās arī tad ja neesmu slima (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 17:43 |