Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Spēle aizvadīta!, :)
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 00:35
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Paldies visiem, kuri ieradās un piedalījās!
Diemžēl laika apstākļi mūs nežēloja arī šoreiz un spēle beidzās nedaudz ātrāk nekā bija plānots.
Taču jaunais pusdievs - dižpestelis ir veiksmīgi atrasts, ko var arī uzskatīt par veiksmīgu spēles noslēgumu.

Paldies, ka bijāt ar mums!

Jūsu GM komanda:
Uldis, Evija, Līga, Jānis, Zeno

Un jūsu nenogurdināmie NPC:
DarkJedi un Raivis.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Šo rakstu rediģēja Sindra: 12.07.2009 00:36
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
zenofeX
iesūtīt 13.07.2009 09:15
Raksts #2

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 28.11.03
Kur: nemitīgā kustībā/nav

Lai gan kopumā man ļoti patika tēlot visādus tur dīvaiņus un citādus NPC. Lai gan es arī biju GM komandā. Man šķiet ka spēle cieta visvairāk no tā, ka milzum daudz lietu tika darītas pēdējā brīdī. Daudzas mantas pirktas ceturtdienas pašā vakarā un piektdien (un tāpēc bieži dārgāk, vai vispār nav nopirktas). Piektdien faktiski daļai GM bija tik pat aktīva diena, kā pārējiem sestdien, jo vajadzēja izstaigāt poligonu, sameklēt lokācijas.

I know, I shouldn't complain. I'm just rambling.

Kopumā lielie plusi spēlē, manuprāt bija spēles vadītāju un palīgu attiecība pret spēlētājiem, ar kuras palīdzību varēja nodrošināt aktīvu kvestošanu un piedzīvojumus ik uz soļa. Kas savukārt izraisīja padziļinātu spēlētāju iesaistīšanos spēlē, un brīnišķīgu atspēli. Kopumā pasaules un PC mijiedarbība bija ļoti jauka. Abas lielās ciltis bija nenormāli foršas, spilgtas un atraktīvas. Ja laika apstākļi būtu labāki, šo spēli varētu pieskaitīt pie latvisko larpu "hall of fame".

+Citēt rakstu
Axa Night
iesūtīt 13.07.2009 12:36
Raksts #3

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 26.06.05
Kur: Riga or Mainhardt

Paldies visiem GM, NPC un arī PC - šis bija viens no jaukākajiem LARPiem, ko man nācies piedzīvot.

Dalībnieku skaits manuprāt bija ļoti optimāls, komandas interesanti nokomplektējušās un radīta iespēja katram noķert savu fīlingu.
Liekas, tur patiesībā bija tik daudz slāņu, ka katrs no mums neuztvēra ne pat pusi un tagad tikai pēc spēles sāku saprast, kas tad notikās ārpus manas šaurās pasaules (tents-taka gar mežiņu-ozols-taka gar mežiņu-tents).

Atzīšos, ka man pēdējā laikā nav bijis LARPos azarts uz munchkinismu, level-upošanos vai kombatu, gribējies vairāk tādu mierīgu tēlu saspēli - un ar šo mērķi arī devos uz spēli.
Manas vēlmes pilnībā tika attaisnotas ar mūsu komandas superīgo iedzīves vietu un patīkamo saspēli. Mūsu rituāli bija lieliski sagatavoti un ļoti sabiedriski - varbūt kādam traucēja mūsu komandas brīžiem iereibušais stāvoklis, taču atzīšos, ka es personīgi tā arī nevienā brīdī nebiju apreibusi un arī komandas biedru reibums iederējās manā spēles pasaulē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Neskatoties uz to kaut kur Sestdienas pēcpusdienā manī beidzot dzima arī sen piemirstais azarts, sagribējās tomēr kļūt par to pesteli vai vismaz sasniegt kādu neredzētu pirms tam augstieni savam tēlam. Diemžēl līdz ar manu dzimušo vēlmi sākt bīdīt mainquest'u gandrīz visi pārējie komandas biedri jau bija nolēmuši doties vakarā prom...eh...

Tā pat mans tēls palika ļoti gandarīts, jo
Svētās Uguns Augstākā Tempļa Kaisles Liesmu Dzedzinātāja - Ahksa Ibn Sikha Ibn Malika -
ieguva spēju uzburt uguns bumbas!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)

Mana vēlme piepildījās, pat ja mūsu Svētās Uguns Džins netika mājās...

P.S. Lieliskas bildes Etasi! Es pat nenojautu pusi no laika, ka tu kaut kur fonā slēpies un bildēji (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
P.P.S. GMiem - noteikti neatsakaties rīkot vēl spēles, saglabājiet mazo dalībnieku formātu un padomājiet par iespējamām lokācijām ar telpām (gadījumā ja ir sūdīgi laikapstākļi), bet protams no pressure (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Šo rakstu rediģēja Axa Night: 13.07.2009 12:47

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 22.06.2025 08:12