Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Spēle aizvadīta!, :)
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 00:35
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Paldies visiem, kuri ieradās un piedalījās!
Diemžēl laika apstākļi mūs nežēloja arī šoreiz un spēle beidzās nedaudz ātrāk nekā bija plānots.
Taču jaunais pusdievs - dižpestelis ir veiksmīgi atrasts, ko var arī uzskatīt par veiksmīgu spēles noslēgumu.

Paldies, ka bijāt ar mums!

Jūsu GM komanda:
Uldis, Evija, Līga, Jānis, Zeno

Un jūsu nenogurdināmie NPC:
DarkJedi un Raivis.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Šo rakstu rediģēja Sindra: 12.07.2009 00:36
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Romija
iesūtīt 13.07.2009 00:46
Raksts #2

Piedalās Bezgalvju medībās

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

ummm, varbūt mazliet pacietības?

Liels paldies meistariem un visiem viņu palīgiem, ka saņēmās spēli uztaisīt un nenobijās no laikapstākļiem!

Man spēle ļoti patika. Patiesībā man patīk spēles, kurās man nav nekādi kvesti un es varu darīt to, uz ko man dotajā brīdī ir iekāriens. Un arī šoreiz mana komanda (es un Maksi) principā spēli sākām tikai sestdienas rītā, jo piektdien vakars jau bija par tumšu, lai nodarbotos ar to, kāds vispār bija mūsu mērķis. Plašākai publikai mēs bijām ceļotāji, kas vienkārši iemaldījušies tajā apkārtnē, kad noklīduši no upes ceļa. Bet patiesībā bijām speciāli uz turieni sūtīti no Briežu ciema, kuru galvenais šamanis pats gribēja taisīt lielo mega rituālu, bet neplānotu sievas priekšlacīgu dzemdību dēļ nevarēja ierasties. Tāpēc viņš uzpirka divus sliņķus, lai tie lietotu jebkādus līdzekļus patraucēt citām komandām. Sliņķiem, protams, sava dzīvība dārgāka, tāpēc nekādās tiešās cīņās vai kaitējumos viņi neijaucās, bet nodarbojās ar mazām nelietībām un prāta jaukšanu.

Mūsu zīmītes laikam atrada gandrīz visas, kurām patiesībā nebija nekāda sakara, lai arī pēc tam izrādījās, ka tās ir pat palīdzējušas Žagatu cilts šamanēm. Kā Uldis izteicās, svētvietas gan mēs netaisījām, tomēr nekautrējāmies apgānīt vietas, kas mums šķita zīmīgas. Akatano kaps? Apgānam? Apgānam! Sēžam GMiem zem deguna? Nekas, tur arī var kaut ko atstāt. Ejot no rīta meklēt krūmus, atrodam lūtu - nosperam, atstājam nelielu norādi, norakstam un aizstiepjam citur. Ejam uz pļavas stūri, a tur ieraugam lielu koku, pie kā noteikti jāaaiziet, un arī tur jāatstāj savas "pēdas". Ja spēle būtu vēl turpinājusies, varbūt kaut ko arī notirgotu - senu zīmi ar norādi uz kaut ko apslēptu vai vismaz informāciju, bet ir labi arī tāpat, jo tas nebūt nebija mūsu mērķis. Pirmajā dienas pusē apstaigātais un apgānītais bija gana, lai otrā pusē vairāk pievērstos " Ej no augšējā stumbra galotnes 70 pēdas augsts cems" meklēšanai, kā rezultātā tika apskatīts teju katrs nokritušais koks un augstais celms, tā arī neko neatrodot, bet tāpat nebija prātīgi vairs nodarboties ar apgānīšanu, jo tas varēja kļūt pārāk bīstami.

Mērķis nodarboties ar mazām nelietībām tika vaiksmīgi sasniegts un nav nepabeigtības sajūtas, neskatoties uz to, ka spēle beidzās ātrāk. Laikam arī turpmāk jāorientējas uz lomām, kur nav īpašu kvestu, nekā norakstīt, ka LARPi nav priekš manis! Vēlreiz liels paldies visiem, kas organizēja un piedalījās! Cepuri nost jums par izturību!

Kaut kādas bildes
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 22.06.2025 11:59