![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Drakonisti lūdza nodot info par spēli "Zona 2028" pēc stalkera motīviem šajā vasarā.
tiek kas ir spējīgi un ieinteresēti vairāk info var atrast šeit. (pieejamā informācija šobrīd tikai krievu valodā.) Žanete ja kāds var - lūdzu atrodiet, kur tur ir minēts datums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Žanete Šo rakstu rediģēja Dinaer: 31.03.2009 22:31 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Man it kā joprojām Monoliths šķiet labākā izvēlē šajā larpā priekš manis, taču man baigi tā negribās pieteikties un sasolīt cilvēkiem visādu uberstafu no sevis, jo samērā īsā laikā esmu iesaistījies aktivitātes kas prasīs laika resursus no manas puses un es apzinos ja pieteikšos, tad nespēšu izpildīt reqwairementus attiecībā uz rīkļurāvēja skilla iegūšanu (treniņus) un pat ja izbrīvētos laiks, vienkāršu jūtu, ka pārkāpšu to robežu kad bauda no procesa pārvēršas piespiedu pienākumā (un tādu sajūtu man noteikti negribas uz pasākumu no kura ceru gūt izklaidi).
Attiecīgi es būšu, kā viens vairākkārtīgi miris jaunietis teica Not prepared un visticamākais būšu komandai nevis atbalsts, bet gan bremzējošs/traucējošs enkurs un tāds es noteikti negribu būt. Līdz ar to, lai arī vēlme varbūt vēl kaut kāda ir, ar mani labāk nerēķinieties un nekādā gadījumā neapvainošos, ja komanda nokomplektēsies bez manis, jo vaina ta manī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Katrā ziņā kamēr Latcons un vēl kāda nedēļa pēc tam nav pagājusi man ir diezgan negatīvs noskaņojums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 22:00 |