![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Vai Jums patika shii graamata?? Man ljoti..ko Juss par vinju domajat?? man skjiet ka shii graamt bija neaprakstamai burviiga...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 Kur: Ledusskapī pie gurķiem! ![]() |
jocīgi vēl pirms pāris nedēļām nebija ne jausmas par ko grāmata ir, un biju domājusi nu kaut kad izlasīt, bet tagad nesen Vācu valodā skatījāmies filmu [ar angļu subtitriem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) ]..
protams, jā filma nav tas, kas gŗamataun tieši tāpēc es tagad gaidu kad varēšu viņu no kāda aizņemties, varbūt bibliotķā jāaplūko.. bet nu pamatīgas pārdomas radās arī pēc filmas, galvenokārt jau par to kā vispār tie aktieri kaut ko tādu varēja nospēlēt, un tad vēl protams pēc dažām ainām arī klasesbiedriem bija morālā trauma, bet jā ļoti labi atspoguļo reālitāti tolaik Vācijā.. un brrr.. ceru, ka ne pie mums. vispār es lasīju, ka grāmatu ir sarakstījuši divi žurnālisti pēc tās Kristiānes atmiņām un intervijām. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 02:36 |