![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šeit ikviens potenciālais "SLS III" dalībnieks var nobalsot par viņaprāt "Senlatviešu spēlei" piemērotāko nedēļu šajā vasarā. Centīsimies pielāgoties vairākuma vēlmēm un iespējām. Šobrīd šie rezultāti būs protams vēl ļoti aptuveni, bet tas nu tā. Gatavoties jāsāk laicīgi, vasara nemaz nav tik gara! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
A ar to shuushanu ir taa...
Liidz pat pagaajushaa gada nogalei man ar bij' tāda doma, ka es jau shuut nemaaku un ko nu es.. man piemeeram shii doma par shuut nemaaceeshanu bij' no skolas iedeestiita. Tad kad tur lika shuut visaadus bruncjus un bluuzes man bija maz gadu un es galiigi negribeeju ar to nonjemties. Un laaga nesanaaca arii. Un tad es pagaajusho gada nogalee vienam pasaakumam piekjeeros pie teerpa gatavoshanas un sanaaca tik smuki un man pashai iepatikaas. Protams, nopietnus ikdienas teerpus es nesashuushu, bet speeles vajadziibaam mieriigi. Varbuut Tu arii pameegjini. Varbuut iepatiikas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 19:28 |