![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šeit ikviens potenciālais "SLS III" dalībnieks var nobalsot par viņaprāt "Senlatviešu spēlei" piemērotāko nedēļu šajā vasarā. Centīsimies pielāgoties vairākuma vēlmēm un iespējām. Šobrīd šie rezultāti būs protams vēl ļoti aptuveni, bet tas nu tā. Gatavoties jāsāk laicīgi, vasara nemaz nav tik gara! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS(Nimue @ 17.02.2004 16:23) Klau, jaasaka, ka es no Senlatvieshiem esmu taa kaartiigi atbaidiita... visu ziemu inventaaru gaadaat... brrrr Atslābsti un nomierinies. Balts krekls, brūns bruncis un liels vilnas lakats (un vilnas zeķes un kas sakarīgs kājās) ir pamats SL3 sievišķa tērpam. Rotas, bleķotas villaines, zvārguļu vainadziņi un citas ekstras ir pie naudas un vēlēšanās. Man liekas, ka dārgākais ir apavi... Šo rakstu rediģēja Lia'angia: 17.02.2004 16:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 02:11 |