![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Jaunā Džedaju Ordeņa telpās kā parasti valdīja rosība.
Ļaudis pārvietojās, izskatījās, ka visi ir briesmīgi aizņemti, balsu murdoņa nepieradušajiem likās nedaudz uzmācīga. Taču tiem, kuri bija pabijuši senāta ēkā, likās, ka šeit vēl ir ļoti kluss un mierīgs. Vientuļš protokola droīds stāvēja pie ēkas ieejas un uzrunāja katru, kurš izskatījās, kā nokļuvis svešā pasaulē un nezināja, kurp doties. Droīda uzdevums bija savākt ļaudis, kuri bija atnākuši pieteikties Meistara Luka uzdevumam. Interesentus droīds pavadīja uz gaišu telpu, kurā bija ovāla veida galds ar baltas krāsas krēsliem. Droīds norādīja uz krēsliem un lūdza uzgaidīt kamēr ieradīsies persona, kura pastāstīs smalkāk par veicamajiem pienākumiem. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Neilgi pēc Elēnas ierašanās telpas durvis pavērās vēlreiz un pa tām ienāca skaista, rudmataina sieviete. Mara Džeida
Viņa pasmaidīja visiem sanākušajiem un nostājās pie galda tālākā gala, kur nebija tik daudz topošās misijas dalībnieku. Es priecājos jūs visus sveikt uz Javīnas IV, tiesa, es gan vēlētos kaut mūsu tikšanās iemesls būtu patīkamāks. Diemžēl tā tas nav un jūs jau zināt kādēļ esat šeit ieradušies. Mūs ir šokējušas nežēlīgas karalisko dzimtu slepkavības uz trīs planētām. Tidiu, Tobotu un Koridanu. Pirmās slepkavības notika uz Tidias, tad Koridanas un tad tikai veikti uzbrukumi uz Tobotas. Tiesa uz Tobotas ir izdzīvojusi princese Amanda. Šobrīd viņu apsargāt ir nosūtīts džedaju meistars Kenets Leiks. Šīs trīs planētas atrodas visai tuvu. Un mums liekas, ka apdraudētas varētu būt vēl citas karaliskās ģimenes. Diemžēl arī klātesošā Kairona Meja ģimene. viņa viegli pamāja uz tumšmataino puisi ar diadēmu. Savukārt cienījamā Elēna Mara viegli paklanījās sarkanmatainajai sievietei Bija Koridanas nogalinātās princeses Marjas draudzene. Es atvainojos, ja ar šiem paziņojumiem atklāju kādu jūsu noslēpumu, taču uzskatu, ka jūsu sabiedrotajiem ir jāzin, ka esat pakļauti briesmām vairāk kā pārējie misijas dalībnieki. Par slepkavībām nekas īsti nav zināms. Tik vien kā tās uz katras planētas ir pastrādātas vienas nakts laikā un slepkava ir pacenties pēc sevis novākt visus pierādījumus. Nekādu kameru ierakstu, nekādu sargu ziņojumu. Nekā nav. Šīs planētas atrodas Ārējā zonā (Outer Rim) un no šejienes ceļā jums būs jāpavada aptuveni 2 diennaktis. Jums tiek piešķirts kuģis "Mēness ēna". Tas šobrīd atrodams angārā un ir sagatavots, lai jūs varētu doties ceļā, tiklīdz esat gatavi. Kuģī koptelpā uz galda atradīsiet kredītkarti ar 3 000 kredītiem. Vēl uz kuģa atrodama pārtika. Būtu jauki, ja jūs pirms došanās prom tagad nolemtu, kurš no jums uzņemsies būt par misijas komandieri. Pilots jums ir. To es zinu. viņa pasmaidīja Kjelam. Un es, protams, esmu šeit, lai mēģinātu atbildēt uz jūsu jautājumiem. Šo rakstu rediģēja Sindra: 07.10.2008 02:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 01:19 |