![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Jaunā Džedaju Ordeņa telpās kā parasti valdīja rosība.
Ļaudis pārvietojās, izskatījās, ka visi ir briesmīgi aizņemti, balsu murdoņa nepieradušajiem likās nedaudz uzmācīga. Taču tiem, kuri bija pabijuši senāta ēkā, likās, ka šeit vēl ir ļoti kluss un mierīgs. Vientuļš protokola droīds stāvēja pie ēkas ieejas un uzrunāja katru, kurš izskatījās, kā nokļuvis svešā pasaulē un nezināja, kurp doties. Droīda uzdevums bija savākt ļaudis, kuri bija atnākuši pieteikties Meistara Luka uzdevumam. Interesentus droīds pavadīja uz gaišu telpu, kurā bija ovāla veida galds ar baltas krāsas krēsliem. Droīds norādīja uz krēsliem un lūdza uzgaidīt kamēr ieradīsies persona, kura pastāstīs smalkāk par veicamajiem pienākumiem. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Serafs nepavisam neizkatījās pēc tāda, kas nokļuvis svešā pasaulē un nezina, kur doties. Vienīgi varēja manīt, ka viņa izskatas neatbilda Akadēmijas standarta publikai - džedajiem. Serafs bija tērpies pelēkās drānās, virs kurām bija melna ādas veste, kuru varētu dēvēt par bruņu vesti, ja vien tai būtu kāda jēga. Pie sāniem makstīs bija kārtīga izmēra blāsteri. Pie jostas vairāki maciņi, kuros noteikti iekšā bija daudz interesantu lietu. Viņš pēta ar lielu interesi Akadēmiju.
Droīdu viņš uzrunāja pats un, saņēmis atbildi, devās tam pakaļ uz norādīto telpu. Ienācis iekšā. Serafs novērtēja sanākušos. "Sveiki, es esmu Serafs. Bet jūs neizskatāties pēc džedajiem. Un es jau domāju, ka būšu vienīgais kas nav no viņiem." viņš ierunājās. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 00:36 |