![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.07 ![]() |
nesen kāda mana un draudzenes saruna aizsākās par enerģētiskajiem vampīriem, dēļ tā ka sūdzējos par nenormālo nogurumu. saruna gan pēc tam ievirzījās racionāli izskaidrojamā gultnē, ka pie visa vainīga skola un lielais stress, kas kā melnais caurums atņem enerģiju.
saruna bija cauri, bet jautājums palika... personīgi liekas, ka vienu pazīstu, bet ikdienā ar šo cilvēku nav nekādas saskares. kas tad ir šie enerģijas [energo] vampīri??? un ko tie ziemā ēd? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nuuu ,nezinu, varjau būt, ka tagad runāju par ko pavisam citu, bet ja nekļūdos ,žurnālā "Mistērija" bija tests,kuru aizpildot sanāca ,ka esmu enerģētiskais vampīrs. A tu vairāk Mistēriju palasi, ne tādus vien brīnumus uzzināsi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) nu cik es palasiju tad nevienam no jums nav taisniiba! jo es pats tāds esmu! Jā, jā. Mēs visi te idioti, tu vienīgais gudrais. Palielies vēl. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) If i can kill one by bashing him with a hammer, then they even are allowed to exist. Until i find one. Veselīga attieksme. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Patiesībā šajā diskusijā jau viss tika patiekts. Tie tiešām ir cilvēki, kas tev atņem laiku, spēku un garastāvokli (ja nemaldos, rakstīja Elony un Grēkmeistars). Pārējie 90% iesūtīto rakstu ir sviests. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 05:34 |