![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: Nr.322. Labākās miniatūras autore ![]() |
Man radaas jautaajums - cik lielaa meeraa lasiitaaja viedokli iespaido ar lasiito darbu tieshi nesaistiitas lietas? Daudz ir naacies lasiit taadus veerteejumus kaa "stulba graamata, jo obligaatajaa literatuuraa". Manupraat, tas graamatu nepadara ne labaaku, ne sliktaaku (aizspriedums - obligataa literatuura = garlaiciiga, kaitinosha, neinteresanta u.tml.). Kaa domaajat juus? Vai tas ir aizspriedums vai nav? Un kaadi, juusupraat, ir visbiistamaakie aizspriedumi, veerteejot literatuuru?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Es neteiktu,ka tas, ka ir tikai obligātās literatūras iekļauts sējums vai grāmata, nozīmē, ka tā uzreiz būs garlaicīga. Bet tomēr tā lielākoties ir. Kā jau mattiass teica, bieži ne manā gaumē. Tas protams žēl. savāveidā...
Atzīšu, ka mani arī bieži par grāmatām iespaido kādi blakus efekti: citu teiktais, citas lietas, kuras tagad neatceros, kā pieminamus konkrētus piemērus, bet tomēr cenšos spriest par visu pati un tikai par to, ne par kaut ko vēl... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 21:04 |