![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Vai Jums patika shii graamata?? Man ljoti..ko Juss par vinju domajat?? man skjiet ka shii graamt bija neaprakstamai burviiga...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
nesaprotu- kas tik pretigs tai grāmatā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Izklausas, ka jūsu dzīve ir kā ēdenes dārzs.
Man šo grāmatu nopirka un lika izlasīt mamma... 12. gadu vecumā, tāpēc vēl šokējos arī par faktu, ka bibliotekāre nav ļāvusi lasīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Grāmata interesanta. Manuprāt, viņa mani piesaistīja ar to, ka tā bija sarakstīta par mana vecuma jaunieti UN balstījās uz patiesām lietām. vēlāk pārlasot es priecājos arī par to, cik labi ir attēlota Vācija tajā laikā un cilvēku dzīves stils... nu, jā, kā jau teica- skarbā realitāte. Par narkotikām un tā- jā, nu LV tikai tagad tas tā iet pilnā apritē. Ah, esot arī filma. un Jā zinu cilvēkus, kas brauc uz zoostaciju, aplūkot šo vietu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 02:56 |