![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Duglass Adamss
Viņš ir izmēģinājis savu laimi gan rakstniecībā, gan radio lugās, un lai kam viņš ķertos klāt, tas pārmainās līdz nepazīšanai un pārtop par kaut ko jaunu, brīnišķīgu un neredzētu. ko saka 1/4 satori portāls: CITĀTS Tālajā 1977.gadā kādam divdesmitpiecgadīgam jaunietim radās ideja par radio seriālu Pasaules gali (The Ends of the Earth): katrai sērijai vajadzētu beigties ar pasaules galu. Šī jaunieša vārds bija Duglass Adamss. Ja vien neesat dedzīgi viņa fani, visticamāk seriāla nosaukums jums neko neizteiks, taču tieši šī iecere pārtapa par zinātniski fantastisko komēdiju seriālu Galaktikas ceļvedis stopētājiem (The Hitchikers Guide to the Galaxy), kurš sākotnēji tika pārraidīts radio BBC. Tas guva tik lielu atsaucību, ka Adamss seriālu pārveidoja par romānu, savukārt romāns ātri vien kļuva par bestselleru. Lai gan pateikt, ka romāns kļuva par bestselleru, nozīmē nepateikt neko angliski runājošās valstīs tas kļuva par kulta grāmatu. Autora divas izcilās grāmatu sērijas. info no wikipēdijas CITĀTS Novels in the Hitchhiker series The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (1979) The Restaurant at the End of the Universe (1980) Life, the Universe and Everything (1982) So Long, and Thanks For All the Fish (1984) Mostly Harmless (1992) CITĀTS Dirk Gently's Holistic Detective Agency (1987) The Long Dark Tea-Time of the Soul (1988) The Salmon of Doubt (incomplete, 2002) Mans viedoklis - patīk, un ļoti. Esmu izlasījusi visas Galaktikas ceļveža daļas, kas man ārkārtīgi patika. Autora valoda manuprāt piesaista visvairāk. notikumiem nav nozīmes, svarīgs ir tas kā autors to pavēsta, un Duglsam Adamsam tas ir izdevies izcili. vērtējums 9,5 no 10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 ![]() |
Man nu tā. Ļoti patika pirmā grāmata, bet pārējās mazāk.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 21:34 |