![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.07 ![]() |
nesen kāda mana un draudzenes saruna aizsākās par enerģētiskajiem vampīriem, dēļ tā ka sūdzējos par nenormālo nogurumu. saruna gan pēc tam ievirzījās racionāli izskaidrojamā gultnē, ka pie visa vainīga skola un lielais stress, kas kā melnais caurums atņem enerģiju.
saruna bija cauri, bet jautājums palika... personīgi liekas, ka vienu pazīstu, bet ikdienā ar šo cilvēku nav nekādas saskares. kas tad ir šie enerģijas [energo] vampīri??? un ko tie ziemā ēd? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
CITĀTS Tie nav enerģētiskie vampīri, bet gan nožēlojami, vāji, gaudulīgi cilvēki. Tie enerģētiskie vampīri nudien tādi arī ir. Jau vairākus gadus man blakus dzīvo cilvēks, kurš vienkārši nespēj pastāvēt bez izprovocētas strīdēšanās, lai iegūtu sev "enerģiju", un tas tiešām izdodas. Ideāls enerģētiskais vampīrs: nožēlojams, nespējīgs par sevi rūpēties, ar sarežģītu raksturu, tāds, kura vienmēr paliek žēl, viegli aizkaitināms par katru niecīgāko nieku, ar savu vienīgo un nemaināmo patiesību, tāds, kas atceras dažādas citu kļūdas no pagātnes, kuras izmanto vēl šodien, lai izvestu no pacietības apkārtējos, neizmērojami spītīgs, spējīgs ņerkstēt un lādēties stundām ilgi pat, ja viņam blakus neviena nav. Tādi cilvēki pastāv un, manuprāt, enerģētiskais vampīrisks spēcīgi ir raksturīgs invalīdiem, kuri nespēj tikt pāri savām grūtībām. Viņi ir neciešami, viņi traucē, bet viņu ir ļoti žēl. Perfekti. Bet ir zināms, ka pie šiem cilvēkiem, ja viņi ir tev blakus nepārtraukti, var pierast un notrulināties tā, ka kļūsti imūns pret uzbrukumiem. Un katram nepiemīt šīs spējas. Laiku pa laikam katram uznāk vēlme šādā veidā uzpildīties, bet ir tādi, kas tā dara nepārtraukti. Hmm, es vairāk gan gribētu zināt, kā dēvē cilvēkus, kuriem blakus esot, jūties kā piepildīts ar gaismu, kuru cilvēks ar savu klātbūtni nepārtraukti izstaro; viņus, šķiet, nekas nespēj izsist no "mirdzēšanas". Tādi taču arī pastāv. Šo rakstu rediģēja Grēkmeistars: 21.04.2008 13:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 05:08 |