![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.03 Kur: savā nodabā ![]() |
Es jau zinu, ka, ja ir triloģija, tad neko neatdala, jo viena filma papildina otru, bet tomēr :Kura no filmām tev vislabāk patika? Tās pavēsieni, notikumi, iznākums? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Mjaa, man arii viennoziimiigi FOTR. Pirmajaa mirklii veel, kad no saakuma ieraudziiju prologu saakumu ar Sauronu un elfiem, likaas "Hm." Un naakamajaa mirklii grandiozais kauju skats, kursh pilniigi mani izsita no sliedeem. Un peec tam mieriigaa Hobitona ar Gendalfu simpaatiskaaku nekaa graamataa. Aragorns patiikami paarsteidza arii Boromirs un Sams. Buutiibaa bija briinums redzeet filmu, kuraa neizjutu nevienu iipashu aplaushanos. Paareejaas divaas filmaas jau emocijas bija mieriigaakas, jo tomeer galvenie teeli jau bija redzeeti un vairaak uztrauca jautaajums, vai buus tik pat labas, kaa FOTR.
Pirmaas emocijas ir un paliek visspeeciigaakaas. (lai gan otrajaa vietaa es liktu peedeejo filmu) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 10:24 |