![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Jā, tāds ir mans dīvainais jautājums...vai tu vēlētos mainīt savu ģērbšanās stilu?
Es?! Iespējams!!! Man nebūtu nekas pretī ierasties darbā , piem., apmetnī! Tomēr, ja es tā izdarītu 1 reizi, padomātu, ka savdabīgs stiliņš; ja es tā izdarītu atkal - skaidrs, ka noturētu par samērā dīvainu; taču, ja es valkātu šo apmetni dien-dienā, visiem būtu skaidrs, ka man aizbraucis jumts!!! Un no otras puses - varbūt nosl'depumaināk un interessantāk būtu šo apģērbu valkāt tikai SAVĒJO tusiņos, kas saprastu manu izvēli?! Lai vai kā - vienveidīgs apģērbs garlaiko - tāpēc es sev ļautu brīvi izvēlēties - ko un kad, un kur vilkt! P.S.protams, Anglijā laikrakstu fotogrāfijās redzēju HP fanus Cūkkārpiešu uniformā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Apmentņos arī mēdza staigāt pirms Potera, tagad vnk dažās aprindās tas skaitās "stilīgi" tāpēc arī staigā.
Katrs it individuāla personība un savu stilu uzskata par pašu augstāko, tādēļ var bez bēdas atļauties vilkt muguro jebko pēc sirds patikas - es viņus nenosodu - jo dažādāk jo labāk. tikai lai nebojā visu ar pārmeŗīgu neestētismu (zinu ka visiem nevar izdabāt, taču'paūlēties jau var). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 00:12 |