![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.07 ![]() |
Piemēram kaķiem un vaļiem apziņa esot lielāka kā cilvēkiem.
Šo rakstu rediģēja Dāvids: 31.12.2007 21:06 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.07 ![]() |
Man šķiet, ka Tevi praktiski nekas nespētu tuvināt nekam garīgam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Piemēru ar pirmskaitļiem minēju tikai tādēļ, lai ilustrētu cik grūti atšķirt maldīgi pierādītu teorēmu no patiešām pierādītas pareizas (protams, pieņemot, ka pietrūkst smadzeņu, lai iedziļinātos detaļās). Par aurām - šķiet, ka jūs abas nezināt, ka ēteriskais un astrālais slānis nav vienīgie. Par literatūru, definīcijām u.tml. - tieši literatūra, kurā bija minētas praktiskas metodes, kuras man pašam par brīnumu strādāja, lika man noticēt, ka tie nav vnk. slimu cilvēku murgi. Un kāda man būtu jēga Tev skaidrot to, ko Tu anyway pat negribi saprast? * Vai Tavuprāt ir kāds veids, kā vispār pierādīt kaut ko nemateriālu? * Ja netici tam, ka bez 3D telpas, kas pakļauta konstantai laika ietekmei (Ņūtona/Lapera fizika) eksistē vēl kas cits (jo to taču nevar pierādīt, vai ne? *), tad dzīvo savu 3D dzīvīti, pieņem, ka brīvā griba ir tikai Tavas iedomas, saproti, ka viss ir pakļauts vienkāršām matemātiskām cēloņsakarībām (reizē ar tām determinismam) un nemēģini runāt par lietām, kuras ir ārpus Tavas saprašanas. Konkrēti Pitagora teorēmu var pierādīt vairākos (laikam kādos 26) veidos, tie daži ar kuriem esmu saskāries paļāvās uz trigonometriskajām funkcijām. Pieņemsim, cilvēks vēlas pierādīt Pitagora teorēmu (šim cilvēkam jāspēj operēt ar trigonometriskajām funkcijām), pieņemsim, ka cilvēks to nevar, tad viņš nevar arī pierādīt šo teorēmu, taču tas nekādā ziņā neietekmē pašu teorēmu. Tu neesi ekstrasensīva, tātad Tu nevari veikt novērojumus ārpus šīs 3D pasaules (vai tas ietekmē manis izteiktā apgalvojuma pareizību? *). * nav retorisks jautājums |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 07:54 |