![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.07 ![]() |
nesen kāda mana un draudzenes saruna aizsākās par enerģētiskajiem vampīriem, dēļ tā ka sūdzējos par nenormālo nogurumu. saruna gan pēc tam ievirzījās racionāli izskaidrojamā gultnē, ka pie visa vainīga skola un lielais stress, kas kā melnais caurums atņem enerģiju.
saruna bija cauri, bet jautājums palika... personīgi liekas, ka vienu pazīstu, bet ikdienā ar šo cilvēku nav nekādas saskares. kas tad ir šie enerģijas [energo] vampīri??? un ko tie ziemā ēd? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.09.05 ![]() |
"Vitāl, bet protams, ka katrs mans posts ir par tevi." Vaitad nav ? Kapeec Tu man tik gauzji dari ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Da lab, iisteniibaa man ir ljoti jauka attieksme pret dziivi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Dziive ir jauka, ja vinju maak pareizi izmantot. Galvenais ir maaceet visus un visu izmantot, tad buus ok (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
"Bet tas tikai tāds mans opinions, ko es nespēju objektīvi pierādīt." Un Tu pat atzinies ? o.O Btw poljubomu vinja Tev smuki pateica (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Un es zinu, cik ljoti Tu to nevari ciest. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Šo rakstu rediģēja _W_: 04.01.2008 17:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 05:19 |