![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.07 ![]() |
nesen kāda mana un draudzenes saruna aizsākās par enerģētiskajiem vampīriem, dēļ tā ka sūdzējos par nenormālo nogurumu. saruna gan pēc tam ievirzījās racionāli izskaidrojamā gultnē, ka pie visa vainīga skola un lielais stress, kas kā melnais caurums atņem enerģiju.
saruna bija cauri, bet jautājums palika... personīgi liekas, ka vienu pazīstu, bet ikdienā ar šo cilvēku nav nekādas saskares. kas tad ir šie enerģijas [energo] vampīri??? un ko tie ziemā ēd? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) A jo ma jo kādas muļķības te ir sarakstītas...
Mēģināšu paskaidrot. Enerģētiskie vampīri ir pavisam parasti cilvēki un viņiem nav nekādu ilkņu un tieksmes pēc asinim. Viņi tādi ir jau no dabas un par tādiem apzināti nekļūst. Kāpēc tieši enerģētiskie vampīri? Jo pēc kontakta ar viņiem attiecīgais cilvēks var justies saguris, apātisks, bet dzīvojot ilgstošā kontaktā var rasties pat smagas veselības problēmas. Pats interesantākais ir tas, ka sajūtas viņu tuvumā nav negatīvas un nepatīkamas, bet gan pat ļoti labas un komfortablas. Enerģētiskie vampīri negūst enerģiju strīdos ar citiem cilvēkiem. Es to uzskatu par pavisam citu cilvēku tipu, kas pirms strīda ir sliktā garastāvoklī, bet kad sakaitina otru cilvēku, tad atgūst savu labo omu. Man liekas, ka tā ir kaut kāda negatīvās enerģijas pārnese vai nodošana, varbūt izlādēšana. Vispār neuzskatu, ka tam vispār būtu kāds sakars ar enerģētiskajiem vampīriem. Neesmu nekad dzirdējusi par tādu lietu. Šo rakstu rediģēja sirds1: 04.01.2008 17:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 05:28 |