![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
vai kāds ir lasījis četras "Jūrzemes sērijas" grāmatas? ja jā, tad, lūdzu, domas par Gedu, Vīķi, Kristālu, Serretu un citiem!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
To Ils: man mājās, tepat blakus plauktā stāv Lord Valentine's Castle un no tiem, kas ir viņu lasījuši, neesmu saņēmusi pārlieki labas atsauksmes...
To all others: Mwahaha,es līdz vakardienai biju nedaudz izārstējusies no lasīšanas kā tādas, bet tā sanāca, ka man somā tā grāmata iekrita, tieši tad, lad bija pusstunda jābrauc ar tramvaju... un pēc tam atpakaļ. Un tad mājās, kā izrādījās, nebija daudz ko darīt. Un Nihil pabeidza Tombs of Atuan vienā pilnā skolas+RMS dienā. Un Nihil ir priecīga! Nihil patika! (un galvenmais, ka Nihil normālā laikā - 23:00 - aizgāja gulēt. Tikai tagad, kad Geds un Lebannens sēž Selidorā, es gribētu noskaidrot, kādēļ Gedu ievēlēja par arhimagu, to tur pārlieku neaprakstīja... ( Ar to Nihil gribēja teikt, ka līdz tai Selidorai viņa šobrīd ir tikusi) Šo rakstu rediģēja Nihil: 04.02.2004 21:09 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:38 |