![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Jā, tāds ir mans dīvainais jautājums...vai tu vēlētos mainīt savu ģērbšanās stilu?
Es?! Iespējams!!! Man nebūtu nekas pretī ierasties darbā , piem., apmetnī! Tomēr, ja es tā izdarītu 1 reizi, padomātu, ka savdabīgs stiliņš; ja es tā izdarītu atkal - skaidrs, ka noturētu par samērā dīvainu; taču, ja es valkātu šo apmetni dien-dienā, visiem būtu skaidrs, ka man aizbraucis jumts!!! Un no otras puses - varbūt nosl'depumaināk un interessantāk būtu šo apģērbu valkāt tikai SAVĒJO tusiņos, kas saprastu manu izvēli?! Lai vai kā - vienveidīgs apģērbs garlaiko - tāpēc es sev ļautu brīvi izvēlēties - ko un kad, un kur vilkt! P.S.protams, Anglijā laikrakstu fotogrāfijās redzēju HP fanus Cūkkārpiešu uniformā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Mjā, apkārtējo reakcija mēdz būt dažāda, tomēr ne vienmēr nepatīkama. Vienreiz, kad pilnā tērpā apmetnim plīvojot skrēju pār Stacijas laukumu uz autoostu, izdzirdēju man aiz muguras sīku bērna balsi skaļi saucam : "Mamm, mamm, re kur hobits aizskrēja!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Šo rakstu rediģēja Aiva: 12.11.2007 15:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 01:12 |