![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Jā, tāds ir mans dīvainais jautājums...vai tu vēlētos mainīt savu ģērbšanās stilu?
Es?! Iespējams!!! Man nebūtu nekas pretī ierasties darbā , piem., apmetnī! Tomēr, ja es tā izdarītu 1 reizi, padomātu, ka savdabīgs stiliņš; ja es tā izdarītu atkal - skaidrs, ka noturētu par samērā dīvainu; taču, ja es valkātu šo apmetni dien-dienā, visiem būtu skaidrs, ka man aizbraucis jumts!!! Un no otras puses - varbūt nosl'depumaināk un interessantāk būtu šo apģērbu valkāt tikai SAVĒJO tusiņos, kas saprastu manu izvēli?! Lai vai kā - vienveidīgs apģērbs garlaiko - tāpēc es sev ļautu brīvi izvēlēties - ko un kad, un kur vilkt! P.S.protams, Anglijā laikrakstu fotogrāfijās redzēju HP fanus Cūkkārpiešu uniformā. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.07 ![]() |
100 punktu, ka nē!
es vnk nespētu normāli kustēties jūtot kā man aiz muguras velkas kaut kāds plandraks. un apkārtējo attieksme! oi noturētu mani par garīgi slimu. nākošais ,ko man piedāvātu uzvilkt būtu nevis apmetnis, bet trako mājas krekls ar extra garajām piedurknēm!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet ja pa ielu man pretī nāk kāds apmetnī tērpts cilvēks, es diez vai spētu novaldīt smieklus!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 01:05 |