![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
neesmu mēnessardzīga, bet tas man lika atcerēties vienu notikumu.
kad viens mans draugs bija palicis pie manis vasarnīcā pa nakti (vispār jau uz nedēļu) un kaut kādos vienos es lasīju grāmatu un tad tas draugs atrāpo guļammaisā uz manu istabu un sāk runāt kaut ko par nākšanu ciemos...! tad šis noguļas man uz grīdas un es viņam ieklapēju ar grāmatu pa galvu! tad viņš kaut kā jau nokļūst atpakaļ savā guļvietā. kad nākošajā rīta prasu ko pie ... viņš darija pa nakti. viņš neko nezināja un teica ka es muldu. tad kad visu pastāstīju, tad nu mēs visi pasmējāmies un vēl viņš pastāstīja, ka viņa brālis mēdz pa naktīm lamāties un vienreiz gandrīz izgāja no mājas ar pidžammu un jaku... tad nu gan... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:34 |