![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.05 Kur: Kartona kastītē zem tilta ![]() |
Moldas Pils
Rīts. Dragomirs atvēra acis. Viņš gulēja sēdus, Kāds gulēja atspiedies viņam pret plecu, bet vel kādi pāris (kaut kas) krāca kaut kur netālu. Visa istaba bija piegrūsta pilna ar tukšām vīna pudelēm. Tik pat tukšām alus mucām un kolbām ar kaut kādiem nezināmiem ķīmiskiem reaģentiem. Ak kungs, kas te vakar notika...? Dragomirs centās atcerēties. - "Tā...es sarīkoju balli...Uzaicināju visus...Atnāca brālis un atvilka sev līdzi kaut kādu iedzērušu slepkavu- mūku...Piedāvāja apmazgāt balli... Viss. beigas. Filma pazūd. Ceru, ka viņš izdarīja visu kā vajag.... . |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Sirspuķīt, kā tad nav iemesla? - Jalens itin nemaz nejutās samulsis.
- Tu esi tā vērta, lai tevis dēļ ne tikai ar zobeniem kautos, un viņš, šis neveiklis tikko uzkrita Tev virsū. Katra kārtīga bruņinieka pienākumos ir tāpēc kauties. - Tad kā palika? Es pilnīgi nopietni piedāvāju Tev savu sirdi un roku piedevām! Jalens pat nosarka, tādējādi izskatoties vēl pievilcīgāks kā parasti. Viņš bija iededzies sapnī par Ketlīnu kā savu sievu, un knapi pievērsa uzmanību elfam, tikko pamanīdamies tam atbildēt. - Tā kā es biju tas, kas izaicināja, tad ieroču izvēle ir jūsu ziņā, mans kungs, tāpat laiks un vieta, - bards labi zināja tradīcijas. Jāsaka, viņš nebija nekāds īpašais kauslis, dodot priekšroku citām savām mākām, bet ar ieročiem prata rīkoties pietiekami labi, lai šāds izaicinājums nebūtu gluži pašnāvība. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 18:24 |