![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.05 Kur: Kartona kastītē zem tilta ![]() |
Moldas Pils
Rīts. Dragomirs atvēra acis. Viņš gulēja sēdus, Kāds gulēja atspiedies viņam pret plecu, bet vel kādi pāris (kaut kas) krāca kaut kur netālu. Visa istaba bija piegrūsta pilna ar tukšām vīna pudelēm. Tik pat tukšām alus mucām un kolbām ar kaut kādiem nezināmiem ķīmiskiem reaģentiem. Ak kungs, kas te vakar notika...? Dragomirs centās atcerēties. - "Tā...es sarīkoju balli...Uzaicināju visus...Atnāca brālis un atvilka sev līdzi kaut kādu iedzērušu slepkavu- mūku...Piedāvāja apmazgāt balli... Viss. beigas. Filma pazūd. Ceru, ka viņš izdarīja visu kā vajag.... . |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Daiļā, nē, mans dievs! ko tādu iedomāties! - Jalens izbrīnītā balsī atteica, - prasti plēsties? nekad! Tas ir zem mana goda.
- Mans kungs, es domāju, mēs savas domstarpības atrisināsim ar zobeniem. Tiklīdz jūs spēsiet nostāvēt kājās! Izteicis šo dzēlību, Jalens sāka meklēt kaut ko pa kabatām, murminādams.. nav, te arī, būšu aizmirsis, bet kur? Diezgan izmisušu skatienu pavēries riņķī, viņš pēkšņi veikli pazuda atkal zem galda. Izlīdis ārā, bards turēja rokā cimdu, ar kuru tāpat, nepieceļoties kājās meta Oromisam. Veiksmīgi trāpijis mērķī, tiesa, ne sejā, kā būtu gribējis, Jalens atkal iekārtojās savai sirdsdāmai pie kājām, tikai šoreiz viņa plauksta aptvēra dāmas potīti. Pieskāriens bija negaidīti patīkams - bards bija meistars ne tikai spēlēt un dziedāt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 19:35 |