![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.05 Kur: Kartona kastītē zem tilta ![]() |
Moldas Pils
Rīts. Dragomirs atvēra acis. Viņš gulēja sēdus, Kāds gulēja atspiedies viņam pret plecu, bet vel kādi pāris (kaut kas) krāca kaut kur netālu. Visa istaba bija piegrūsta pilna ar tukšām vīna pudelēm. Tik pat tukšām alus mucām un kolbām ar kaut kādiem nezināmiem ķīmiskiem reaģentiem. Ak kungs, kas te vakar notika...? Dragomirs centās atcerēties. - "Tā...es sarīkoju balli...Uzaicināju visus...Atnāca brālis un atvilka sev līdzi kaut kādu iedzērušu slepkavu- mūku...Piedāvāja apmazgāt balli... Viss. beigas. Filma pazūd. Ceru, ka viņš izdarīja visu kā vajag.... . |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Nu bija Oromisa kārta dusmoties. Atvainojiet barda kungs, bet par manu audzināšanu jums kritiku nevajadzētu izteikt. Brīnumaini viņš bija sācis strīdu. Es atvainojos, milēdij. Šķiet vakardienas svēktki vēl nav rimuši man. Viņš sacīja. Škiet Jaleneam tāpat kā Orormisam bija grūtības piecelties, bet ja to nebūtu viņš bija pārliecināts viņi pārbaudītu savas iemaņas dūru cīņā.
Bet tā meitene bija skaista, un mazliet pat gribējās aizmirst viņu, nodevēju, pusgadsimta bija aizritējis bet rētas bija vēl miklas. Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 19.08.2007 13:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 19:10 |