![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.05 Kur: Kartona kastītē zem tilta ![]() |
Moldas Pils
Rīts. Dragomirs atvēra acis. Viņš gulēja sēdus, Kāds gulēja atspiedies viņam pret plecu, bet vel kādi pāris (kaut kas) krāca kaut kur netālu. Visa istaba bija piegrūsta pilna ar tukšām vīna pudelēm. Tik pat tukšām alus mucām un kolbām ar kaut kādiem nezināmiem ķīmiskiem reaģentiem. Ak kungs, kas te vakar notika...? Dragomirs centās atcerēties. - "Tā...es sarīkoju balli...Uzaicināju visus...Atnāca brālis un atvilka sev līdzi kaut kādu iedzērušu slepkavu- mūku...Piedāvāja apmazgāt balli... Viss. beigas. Filma pazūd. Ceru, ka viņš izdarīja visu kā vajag.... . |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Kas tad nu, Ketlīn, mīlas kreņķi? Vai varbūt kāds nomiris? Keta apstājās tieši blakus Ketlīnai. Paņem kādu graķīti no tā vecā elfa, gan jau pāries... gan sirdssāpes, gan galvassāpes, Keta atkal ieķiķinājās un palīdzēja Oromisam iespiest pudeli Ketlīnas rokās.
Jā, ja es būtu dzīva, tad man vai galva plīstu pušu klausoties, kā es runāju savā spiedzīgajā balsī, spoks sajūsmināti iekliedzās un turpināja ķiķināt. Varbūt tomēr viss alkohols nav izgājis no mana caurspīdīgā organisma, ja jau uz tādu jautrību spējīgā, viņa domājot ieķiķinājās un netīšām izlidoja cauri kādai sienai, bet tūlīt pat jau atgriezās. Ak, ko gan jūs darītu, bez maniem smiekliem šajā burvīgajā rītā... Keta aizgrābti ierunājās, zinot, ka šobrīd visi vislabprātāk gribētu viņas nāvi, tikai viņiem par nelaimi tā jau bija mirusi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 18:03 |