![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
taatad (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) arii esmu esmu, te un jau esmu paspeejis dalju no graamatas jau pamatiigi aizmirst, esmu pilniigi paarliecinaats es vinju veel paarlasiishu un paarskatiishu, lai labaaku atcereetos to visu..
nu jaa, pirmaa naavee, Hedviga, es nekad nebuutu iedomaajies, kad JKR nogalinaatu sho puuci, lai gan peec buutiibas, zaudeejums nav liels bet Harija pirmaa daavana uz pirmais 'maajdziivnieks' - miris? :-/ naakamais bija Tramdaans, nekad nebuutu domaajis, ka labaako auroru JKR jau nogalinaas pashaa garaamatas saakumaa, shim cilveeekam vajadzeeja aizsargaat Hariju visvairaak un vislabaak un vinsh kriit pirmais. un tad seko Severus, Tonksa, Lupīns(laikam taa latviski nebija) un Freds, iespeejams kaadu izlaizhu, neatceros vairaak nevienu, bet visvairaak zheel, Lupīna un Freda, Lupīns arii ljoti tuvs Harijam un vinsh arii nomirst un Freds, labs Harija draugs.. gan es kaadu aizmirsu, izsakam savas domas, tos kurus nepieminieeju utt! aa, bet , protams, Dobijs, kaa es vareeju aizmirst Dobiju, domaajams, ka Harijam shii dziivniecinja naave ir vissaapiigaaka, ko arii pieraada vinja attieksme, kaa vinsh apglabaaja Dobiju un , protams, neaizmirsiisim, ka dobijs izglaaba Harija dziiviibu, atmaksaajot vinjam par briiviibu, ar vinja izglaabshanu no naaves.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Jau pirms grāmatas lasīšanas šur tur biju dzirdējusi par dažu varoņu nāvēm, piemēram, Hedvigas vai Strupa. Strupa nāvi pārdzīvoju visvairāk. Man nepatika tas kā viņš nomira, biju gaidījusi, kādu lielu varoņdarbu beigās un pavisam noteikti kādu pēdējo sarunu ar Poteru, bet nekā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Biju vīlusies.
Lielākais šoks bija par Vilksona un Tonksas nāvi. Trīs reizes pārlasīju teikumu, par to, ka viņi tur gulēja miruši un tik un tā neticējās. īpaši skumji, jo viņiem bija bērniņš. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Hedvigas nāve man tā īpaši neķērās pie sirds, pat nezinu kāpēc, jo bija taču skumji. Ar Tramdāna nāvi biju pārsteigta, jo tas notika tik ātri, un viņš taču bija pieredzējis aurors, kaut ko tādu negaidīju, bet no Roulingas jau laikam visu var sagaidīt. Dobija nāve nebija tik skumjā, kā tās bēres. Grāmatas beigās man bija tāda sajūta, ka Harijs par Dobiju sēroja vairāk nekā par kādu citu varoni, teiksim, Vilksonu vai pats savu pūci. Freda nāve bija skumja. Bet varēja vairāk būt parādīta Džordža reakcija, kā ne kā, viņi taču bija dvīņubrāļi. Beigās biju pārsteigta, jo visas grāmatas gaitā biju pārliecināta, ka mirs arī kāds no trijotnes. Bet nekā, labi jau ka tā, bet tomēr nebiju to gaidījusi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.08.06 Kur: Valmiera ![]() |
Jau pirms grāmatas lasīšanas šur tur biju dzirdējusi par dažu varoņu nāvēm, piemēram, Hedvigas vai Strupa. Strupa nāvi pārdzīvoju visvairāk. Man nepatika tas kā viņš nomira, biju gaidījusi, kādu lielu varoņdarbu beigās un pavisam noteikti kādu pēdējo sarunu ar Poteru, bet nekā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Biju vīlusies Hmm, domāju, ka Strupam bija jāmirst tieši tā, lai parādītu, cik zemu Voldemorts vērtē cilvēkus un to, ka viņam nekas nav svarīgs. Njā, nebiju pirms grāmatas lasīšanas aizdomājusies par iespējamajām personāžu nāvēm, tāpēc katra nāve nāca kā milzīgs pārsteigums. Man personīgi emocionālākā likās Hedvigas un, protams, Freda nāve. Hedvigas nāve, jo tā pilnīgi izsita no līdzsvara- vienkārši nebiju sagatavojusies ka kāds mirs tik ātri. Savukārt Freda nāve tik skaudri parādīja kara īstenību. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 15:57 |