![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Riga ![]() |
Nu kad es macijos pirmaja klase mums ekkursija bija uz Durbespili un tur mums sastastija pekstinus par sim damam! Tad mana klasesbiedrene saka teikt ka vinas maja dzivo viena no tam damam! 2. semestri vina stastija ka 3 stava meitenu tolete ir izsaukta ta dama unvina tur spokojas, bet tas bija tikai joks! Sakuma mes tiesam baidijamies uz tuieni iet, bet tad, kad atklajam, ka tur neka nav, gajam un izdarijam savas vajadzibas tur! Pec Durbes pils apmeklejuma ne vienreizvien esmu dzirdejusi, ka klases biedri ir meginajusi izsaukt damu!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 01:43 |