![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Vai kāds no Jums kādreiz ir vispār saskāries ar šo darbu...?! Ja ja, kādus iespaidus tas uz Jums atstāja un ko Jūs vispār par grāmatu domājat... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: somewhere...@ RSU :) ![]() |
man patīk vēsturiskās filmas. aizgāju. noskatījos. un tā fima tik ļoooti apbūra, ka es vēl kādu laiku staigāju dzīvodama nesen redzētajā, tad nopirku grāmatu, krieviski gan ( 'jo manksāja tikai pusotru latu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) esu sakusi lasīt, bet sakarā ar mācībām nebija laika pabeigt, bet gan jau pabeigšu. noteikti. Sākums liekas intriģējošs un arī sižets man ļoti patīk. nezinu kāpēc, bet mani saista un pat patīk, tas slepkavas tēls, kas kas izjūt šo pasauli caur smaržu un vārdi tam liekas nepietiekami spēcīgi, lai aprakstītu to, ko viņš sajūt... super...laikam esmu sadiste, bet man patīk...
P.S. filmā bija viens moments, kad citi aiz zēluma noelsās, bet man likās ņirdzīgi: kad Žans Batists mēģināja destilēt kaķi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ... laikam neesu vesela... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 18:09 |