![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.07.07 ![]() |
Mjā saucis esmu bet nekas pēc tās dienas(un dienas laikā) nenotika tāpēc pārāk nesabijos. Ja nemaldos vajadzēja uzzīmēt kkadas kāpnes, čības, galdu(uz kura bija kkads ediens) ā un arī gulta bija. Es saucu kad man bij kadi 7 gadi tagad gan man ir 14 tapec īsti atcerēties nevaru. Bij arī baltā dāma kura, izsaucot, parādas ar apsarkušām acīm un nes kādus 9 bērnus laikam. Neko ļaunu viņa nedara, tikai visu nakti spokojas un žēlabaini sauc: "Palīdzi man, paturi manus bērnus!". Nu apmēram tā. Ticēt es ne pārāk ticu tomēr es diezgan daudz ticu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 02:20 |