![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Vai kāds no Jums kādreiz ir vispār saskāries ar šo darbu...?! Ja ja, kādus iespaidus tas uz Jums atstāja un ko Jūs vispār par grāmatu domājat... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Es, varētu teikt, tikko izlasīju šo sen-izlasīt-gribēto grāmatu un sapratu, ka tā skaisti ierindojas man vismīļāko grāmatu plauktiņā.
Tiešām dziļa, nav tādu brīžu, kad šķiet "nu lūk, tas visu sabojā". Viss sižets gāja tādu gaitu, kas liek šo grāmatu iemīlēt. Šķebinoša? Neizjutu ne mirkli. Drīzāk gan filozofiski pārdomāta un neierasta. Man likās ļoti tuva, slepkavas tēls bija viens no tiem, kuru var izprast un vispār visas cilvēku pieņemtās vērtības tur ir tik sagrozītas, ka liek dziļi aizdomāties gan par to, kam cilvēks velta savas mūža dienas. Tā ir grāmata tādiem, kas slimus cilvēkus uzskata par tiem, kuru rokās ir daļa no atklāsmes. MMM, cik laba. Tikpat laba, cik es biju domājusi. Un filma nemaz neatpaliek. Šo rakstu rediģēja Narciss: 27.06.2007 18:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 10:46 |