![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
visas šitas amatieru muļķibas nekad neizdosies ,ja grib izsauk tad tikai ar profesionāļa palīdzību,,un ja tev tiešām pavektos nez no kā izsaukt pīķa dāmu tu bez sekām noteikti niztiktu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
man liekas ka tās ir pēdējās muļķības bērnu biedēšanai ,kkads ticīgo (ticēt pīķa dāmai) laika nosišanas paveids (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja Roviela: 05.02.2009 09:54 |
|
|
Viesis_hmm...._* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
neesmu to dariijusi, bet esmu bijusi tajaa pashaa telpaa--> sporta zaalee:D (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) peec tam vienai meitenei kkaadas piecas sviikas uz visa kjermenja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
esmu dzirdeejusi ka piikja daama esot bijusi sieviete kura vnk daudzreiz preceejusies un visi viiri nomirushi.... tad vinja pati arii nomira un beerni saaka dziedaat pantinjus utt. karo4 no mutes mutee un vinjai vienkaarshi tas nepatiik un vinja saak paraadiities un atriebties! iedomaajies... tu guli kapaaa un tevi kaads sauc!! nepatiikami ir gan vinjai gan mums!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Ar garu saukšanu tomēr nevajadzētu aizrauties..
Nu izsauksi Tu pa jokam kādu un tālāk..Kā dabūsi atpakaļ? Un ja viņš sadusmosies,tad Tev var plāni klāties.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 01:39 |