![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.07.04 ![]() |
Kas ir Ambrāža? Burvestību ministra upuris, varas kāra monstre vai varbūt kas cits... Kā tu domā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vispār man liekas ka viņu ir iespaidojuši abi faktori un vēl daudzi citi.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Ambrāža noteikti ir varaskāra, bet par monstru es viņu nesauktu. Viņu var tīri labi salīdzināt ar Tārpasti - abi alka stiprus un varenus draugus. Tārpastis tos atrada Laupītājos, bet vēlāk - Voldemortā. Ambrāža savukārt pieslējās Fadžam. Viņai piemīt zināma deva drosmes un ļaunuma, taču ne gudrības un attapības, viņa arī slikti izprot apstākļus. Tas viss liedza viņai pašai būt pastāvīgai personai, ieņmet kādu amatu, kur viņa pati ir noteicēja, tāpēc viņa spēj strādāt tikai par palīdzi. Savā varaskārē viņa spēja uzkalpoties par pirmo ministra palīdzi, taču tie arī ir viņas griesti. Arī darbojoties Cūkkārpā viņa pirmāmkārtām bija un palika ministra palīdze. Ambrāža zināja, ka, ja kritīs ministrs arī viņa zaudēs savu amatu, tādēļ darīja visu, lai aizstāvētu Fadžu.
Mans rezumējusms - Ambrāža ir psihopātisks varakārs pakalpiņš ar dziļu neizpratni par apkārtējo pasauli. Interisanti, ka gan Fadžu, gan Ambrāžu mēdz aprakstīt kā krupjus. Kāde te saistība? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 01:27 |