![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Vai kāds no Jums kādreiz ir vispār saskāries ar šo darbu...?! Ja ja, kādus iespaidus tas uz Jums atstāja un ko Jūs vispār par grāmatu domājat... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Es esmu skatījusies filmu [vakar] un teikšu, ka noteikti ieņem vietu pie man mīļajām filmām. Sen nebiju ko tik savdabīgu skatījusies. Un tā kā mana mīļākā tēma ir dīvainas pesonības, tad šī pilnībā atbilst.
Gandrīz vai sasmaržojami un tik niansēti. Stāsta par neizglītotu cilvēku, bet parāda viņu tik aristokrātisku un pievilcīgu savā ziņā. Pietam filma ir tik neparedzama savā sižetā. Noteikti lasīšu arī grāmatu. CITĀTS To, ka viņu apēda XD, ir viņš pats pie vainas. Nevajadzēja izgāzt visu smaržas pudelīti uz sevis. Savdabīga pašnāvība. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Narciss: 04.05.2007 11:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 10:23 |