![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Kādam nav bijusi kāda pieredze ar ciltskoku pētīšanu ? Es jau labu laiku gribu izpētīt savu, bet vienīgais cilvēks kas varētu kaut ko izstāstīt ir mana vecmāmiņa ar kuru ir tā, ka citējot manu māti Ja paklausās viņa mums visa Latvija ir rados (un ne jau nu Latvija vien (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) ) vienīgais citādais veids ko es esmu dzirdējusi esot saņemt izziņu no valsts arhīva, kas esot mežonīgi dārgi
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.03.04 Kur: jau pēc brīža nākotnē :D ![]() |
ooo, mjaa... Mums ar Dabasziniibaam bija jaataisa ciltskoks... Un tas bija pagaajusho nedeelju... Nu ja nenjem veeraa, ka es vinju taisiiju naktii pirms nodoshanas un pamaniijos pamodinaat savu teevu lai paprasiitu kaa sauc vinja krustmaati, kas ir vinja maates maasa un, ka naacaas klausiities 11 minuutes, kaa mana vecmaaminja bljauj man ausii meegjinot izklaastiit visu par savu maasu dziivi.... Tad tas bija diezgan interesanti. Uz skolu aizstiepu visai ieveeriibas cieniigu sterbeli - garaaku par metru toch, jo maniem senchiem bij tieksme shausmiigi sabeernoties(vienaa gjimenee 9 beerni - nu kur cilveekiem praats...)...
Ak un paldies par to ciltskoks.lv ! Laba lapa, saaku pat taisiit tur savu ciltskoku! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 16:05 |