![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
Nu,,ko jūs ieteiktu..lasiit vai nelasiit GP..? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Nevaru izlemt..!Daži saka ka normāls,bet citi,ka galiigi garām! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Gan jau tāC pavediens ir bijis,,bet negribas rakņāties pa dokumentiem..! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Gaidu priekšlikumus..! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Teikšu tīri no savas pieredzes. Gan GP gan Hobits ir pietiekami biezas grāmatas- citiem tas nepatīk, man patīk. Citiem liekas garlaicīgi tas, ka Tolkins mēdz aprakstīt vienu celmu trijās lapaspusēs, nu, no sērijas, ka visi notikumi iet lēnām, ar sīkiem un smalkiem aprakstiem, citiem, kas pieraduši pie vieglākas literatūras, tas nav pa smadzenei. Man jau patika un es iesaku izlasīt vismaz Hobitu, ja GP vēl par biezu vai par grūtu liekas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:52 |