![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
Bija 2007 gada divpadsmitā janvāra vakars pirms divām stundām bija norietējusi saule un tiko bija sācis līt. Pie kādas vientuļas muižas apmēram 24km ārpus Parīzes Francijā bija redzama neparsta rosība ,jo viso muižas logos bija iedegtas gaismas pa muižu staigāja vairāki kalpi un sulaiņi.
Kristofers Le Stats nostājās sava kalpa Drevena priekšā un viņu uzrunāja -Dodies lejā drīz būs jāierodas pirmajiem viesiem ,pēc tam pasaki ,lai pārējie sulaiņi ved viņus uz lielo ieroču istabu un liec ,lai viņi mani gaida ,kad visi būs ieradušies pasauc mani- Kristofers pagriezās un devās augšā pa trepēm izgājis cauri ieroču istabai, kur pie visām sienām atradās dažādu gadsimtu un dažādu veidu ieroči ,bet istabas vidū atradās vecs ozolkoka galds, kam apkārt stāvēja ādas krēsli ,un istabas galā blakus izejai kurējās kamīns. Izgājis cauri šajai istabai viņš iegāja savā privātajā istabā apsēdās pie galda un skatoties kamerās ,kurās bija redzmi pirmie viesi pie ieejas iedzēra mazu malku no glāzes ar asinīm. Lejā pie durvīm stāvēja Drevans gaidot sava pavēlnieka pirmos viesus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Vinsents izvilka vienu roku un paspieda pasniegto, nenolaižot acis no Eliasa
-Šķiet ka ar esvi iepazīstināt man nevajag, un jums arī pašam ar sevi nav jāiepazīstina, arī man ir zināms jūsu vārds. Un šķiet ka arī man jāatvainojas es iejaucos jūsu sarunā droši varat to turpināt.- Vinsents atkāpās pāris soļus, un novietoja izvilkto roku atpakaļa aiz muguras. Kā kārojās izvilkt dunci un ietriek to tieši Eliasa sirdī, bet pavēles, sasodītās pavēles. Tobrīd pa zāles durvīm ienāca sieviete ko Vinsents bija atstājis džipā Ak lieliski tava transformācija ir beigusies, ceru ka pārāk neizdemolēji manu mašīnu Vinsents izvilka abas rokas un devās pretī izskatīgajai sievietei kura izskatījās ārkārtīgi apmūlsusi, viņa tikai pamāja ar galvu un ieskatījās Vinsentā kurš piegāja viņai klāt un gari noskūpstīja viņu, pēc brīža no viņu mutēm sāka tecēt asinis, varēja redzēt ka viņa ir izsalkusi. Kad vinsents viņu atrāva nost aiz matiem viņa klusi iekunkstējās un noslaucīja asiņainās lūpas Piedod dārgā bet plāni ir mainījušies Vinsents izrāva dunci un ar vienu cirtienu norāva viņai galvu, tā pārvērtās pelnos un nokrita zemē. -Es ļoti atvainojos par šo incidentu, vai jūs varētu to sakopt Vinsents vērsās pie virssulaiņa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 05:56 |