![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
Bija 2007 gada divpadsmitā janvāra vakars pirms divām stundām bija norietējusi saule un tiko bija sācis līt. Pie kādas vientuļas muižas apmēram 24km ārpus Parīzes Francijā bija redzama neparsta rosība ,jo viso muižas logos bija iedegtas gaismas pa muižu staigāja vairāki kalpi un sulaiņi.
Kristofers Le Stats nostājās sava kalpa Drevena priekšā un viņu uzrunāja -Dodies lejā drīz būs jāierodas pirmajiem viesiem ,pēc tam pasaki ,lai pārējie sulaiņi ved viņus uz lielo ieroču istabu un liec ,lai viņi mani gaida ,kad visi būs ieradušies pasauc mani- Kristofers pagriezās un devās augšā pa trepēm izgājis cauri ieroču istabai, kur pie visām sienām atradās dažādu gadsimtu un dažādu veidu ieroči ,bet istabas vidū atradās vecs ozolkoka galds, kam apkārt stāvēja ādas krēsli ,un istabas galā blakus izejai kurējās kamīns. Izgājis cauri šajai istabai viņš iegāja savā privātajā istabā apsēdās pie galda un skatoties kamerās ,kurās bija redzmi pirmie viesi pie ieejas iedzēra mazu malku no glāzes ar asinīm. Lejā pie durvīm stāvēja Drevans gaidot sava pavēlnieka pirmos viesus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Vinsents aizdomājās par to ka varētu sapūlcināt pāris simtus vampīru kas bija viņam uzticami un ar tiem piebeigt Markusu, taču drīz vien doma aprāvās, viņš saprata ka tas droši vien neizdotos un tikai padarītu klanu vājāku. Bija jāsapūlcē pilnīgi vis klans lai nosargātu savu teritoriju un dzīvības. Vinsents nosūtīja e-pastu tēvam caur satalītu. Domāju ka par sadarbību ar citiem klaniem lems mans tēvs viņš ir politiķis un diplomāts, es esmu tikai kareivis. tas gan bija diezgan pieticīgi teikts Vinsents bija labākais klana kareivis kun komandieris, viņš nebija plānotājs vai taktiķis, toties viņš bija spēcīgāks, ātrāks un prasmīgāks cīnītājs pat par savu tēvu. Vinsents gan pats uzskatīja ka droši vien arī spēcīgāks par Elizabeti, taču viņš ar to nekad nebija cīnīkies tādēļ nebīja par to drošs, viņa uz treniņiem nenāca
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 06:26 |